Friday, May 10, 2013

Felts!!!!

Hello readers, it's been a longgggggg time since my last entry..
Ok, sekarang ni saya nak update mengenai hobi baru saya di mana ianya menjadi part-time job saya.. What's it is?? say hello to Felt craft readers!!!

Apa itu felt craft? Ok, felt adalah sejenis kain yang agak keras sedikit dan mempunyai warna-warna pastel yang terang dan menarik untuk dijadikan pelbagai jenis kraf.. Antaranya keychain, handphone charm, car charm, car signage, notebook cover, hanphone cover, bantal, gelang dan macam-macam lagi lah..

Untuk minggu pertama masa saya mula berkecimpung dalam dunia felt ni, saya buatkan percuma untuk kawan-kawan saya tapi first come first serve basis la.. Siapa cepat, dia dapat.. Sekarang, dah kena beli la kan.. Hehe..So far, saya buat kecil-kecilan jek dulu.. Jom kita tengok antara tempahan-tempahan yang saya buat untuk my beloved customers.. :)


















Keychain with my nama on it :)                                   Keychain for my beloved one :)

       ID card holder.              Keychain for bff saye..           keychain for kak linda..


 Kasut for my sister...

 Samsung Galaxy Note I handphone pouch..

 Car charm (yang gantung kat rear mirror tu)

Samsung Galaxy SIII Handphone wallet


          Mini heart keychain.                   Heart door charm( to be hang on door nob)


Notebook Cover with pocket (custommade untuk letak handphone)

Car signage.. Ni untuk saya :)

Heart hp charm with name.                     Cupcake keychain with name. 

Car Keychain with name. 

Ok reader, rasa berminat tak dengan felt craft ni? Nak saya buatkan? Order sahaja.. Bagitahu jek type, pattern, design,nama, warna etc yang korang nak.. Ni email saya.. misznazi@yahoo.com.. Tq guys :)

3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

ish...cntik n kreatifnyer! serius kreatif...kte nk order jns keychain tp xtau nk wt bntuk cm ne..yg pntg klu bley nk kaler pink!

Ieyra Ghani said...

wah comelnyer ^_^ bolehlah jadi sponsor Giveaway nie kan? hhehe..
sye tgh cari sponsor nie..jemout bc syaratnya kat sini

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/attention-pencarian-sponsor-hebat.html

Ieyra Ghani said...

awak nak jadi sponsor utk GA baru saya tak?