Friday, July 8, 2011

...Wanita Kesayangan Saya...


Wahai wanita solehah,
Jangan risau akan jodohmu,
Kerana muslimin yang bijaksana itu,
Tidak akan terpaut pada wanita hanya pada
Kecantikan atau lirikan senyuman,
Pada bicara manja atau pujuk rayu yang menggoda..
Moga kita tidak kecundang dengan ujian yang diberikan Allah
Dan yang penting kita sudah berusaha yang
Terbaik dengan kudrat dan iradat yang diberikan Allah..

Ini antara wanita-wanita yang saya sayang dalam hidup saya.. Love u guys sangat-sangat..


Mamaku sayang.. Nooraini :)

Along saya.. Nama Noraliah :)

Akak! name dia Wahidah.. Dia akak ipar saya :)

Ni akak saya yang ke dua.. Nama Nornajmiah :)

Ni gf saya.. Ateen :)

Ni bff, Qim :)

Bff juga, Siti :)

Bff juga, Aqma :)

Bff, Tick :)

Bff, Umai :)

Bff, Aisyah :)

Bff, Syakira :)


Bff, A'eida [betul kan aku eja nama mu ni?] :)

Bff, Nabihah :)


p/s: yang bff ni tak ikot susunan ok.. main pakai letak jek ni.. yang penting.. sayang korang ketat2.. Tq sebab buat hidup saya lebih bermakna and selalu ada dengan saya dalam apa keadaan sekali pun :)

5 comments:

shaffique said...

comey2x semua. huhu. ;)


My latest entry : Takabisha, Roller Coaster Tercuram Di Dunia

nazyha said...

semua memang comel pun.. tq :)

RERAMA MERAH said...

thanks lalink!
love you too!
=)

nazyha said...

welcome yayunk!! love u 3:)

Aisyah@I'SyahXiona said...

hehe...luv u ketat2 gak dear!!!hehe dun worry n dun be sad wut gonna happen in the future u still hve us as ur fren....where ever u r just remmb us always...(^_^)