Wednesday, August 3, 2011

Tersalah sent message?

Pendek jek entry kali ni..

Semalam masa nak berbuka, saya dapat message dari seorang kawan saya yang saya dah tak rapat sangat..

Message tu berbunyi macam ni..
"Sayang, sampai dah.. Selamat berbuka.."
Saya rasa nak gelak guling-guling baca message ni. Excuse me bro! i'm not your sayang anymore.. Please jangan nak buat-buat salah sent message kat saya ok.. Instead nak beri girlfriend awak, awak beri kat saya pula.. Tolong jangan jadi macam budak-budak sangat boleh tak?

Ataupun, awak dengan girlfriend awak time tu, girlfriend awak yang message saya tu?
Ok.. FYI awak tak berjaga membuat saya cemburu mahupun marah.. Perasaan saya sikit pun tak terganggu masa awak message tu ok.. Jiwa saya kental dan tak mudah goyah macam jiwa awak dan girlfriend awak tu..

Saya rasa, girlfriend awak tu rasa tergugat kot dengan saya.. haha..
By the way akak dan abang yang saya maksudkan tu.. Semoga berbahgia.. :)

p/s: korang jangan nak gila sorang-sorang boleh tak? saya tak hadap la dengan korang.. saya sangat happy sekarang.. and untuk 'perempuan tu' tolong jaga boy friend awak elok-elok boleh? kalau dia buat benda yang sama dia buat kat saya kat awak nanti, saya tak masuk campur..:)

ni kawan-kawan saya yang best! Aisyah and Jannah..

ni la abang-abang saya yang selalu tolong saya.. L Asharafi.. Rafee and Suhail..

yang tetiba muncul kepala kat bawah ni namanya Zakwan.. saya baru kenal dia.. Dia pun baik :)

3 comments:

AisyahZakaria@are-eyez said...

hahaha....mmg sgt lawak...n i know about it...hehe coz we are gossip too about it (me&syak)

nazyha said...

ai apela yg korng dok gosipkan sgt tu kan?hahahaa

AisyahZakaria@are-eyez said...

hehehe...ade laaahhhhh...hehe